Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.
08.11.2021

Προκήρυξη θέσης για εργοδότηση Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας ΟΑΠ


Το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού προκηρύσσει θέση για εργοδότηση Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου για την περίοδο να από 15/11/21 μέχρι 22/12 για 4 διδακτικές περιόδους.

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο παιδαγωγικών η συναφούς κλάδου (Εκπαιδευτικός Προδημοτικής / Δημοτικής / Μέσης εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγος κ.α.) Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα π.χ. εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών ή προβλημάτων συμπεριφοράς στον χώρο του σχολείου κ.α. Για τη θέση το σχολείο καθορίζει τα ακόλουθα ειδικά προσόντα:

  1. Πτυχίο Παιδαγωγικών Δημοτικής Εκπαίδευσης
  2. Πτυχίο εκπαιδευτικής ψυχολογίας
  3. Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να προσκομίσουν στο σχολείο το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 12/11/21 στο email: dim-aletrhiko-lar@schoools.ac.cy, fax: 24432750.

Η εργοδότηση Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου

Η αντιμισθία του/της Σχολικού/ης Συνεργάτη/ιδας καθορίζεται στα 10 (δέκα) € για κάθε διδακτική περίοδο. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών μεταξύ αυτού/της και του σχολείου. Τα ακριβή καθήκοντα καθορίζονται από το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχει επίσης, η πιθανότητα επέκτασης της εργοδότησης για το 2022.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΘΡΙΚΟΥ

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες